Werkervaring

Smals - Gedetacheerd bij de Vlaamse Overheid:
Departement Werk en Sociale Economie 2008 - 2014

Stafdienst WSE

De stafdiensten van het departement Werk en Sociale Economie adviseren en ondersteunen de secretaris-generaal en de afdelingen betreffende diverse managementaangelegenheden: juridisch, begrotingtechnisch, financieel en op vlak van ICT, HR, communicatie, vorming en facility management.

Ze overleggen daarvoor met de gezamenlijke management ondersteunende diensten (MOD) voor de departementen en agentschappen Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI) en Werk en Sociale Economie (WSE).

Daarnaast coördineren zij een aantal afdelings- en entiteitoverschrijdende projecten en nemen als vertegenwoordiger van het departement of het beleidsdomein deel aan strategische fora. Als coördinatiepunt van het beleidsdomein onderhouden ze nauwe contacten met de agentschappen van het beleidsdomein en de ministeriële kabinetten van WSE. Zo coördineren zij de opmaak van de begroting voor het beleidsdomein WSE en zijn ze aanspreekpunt voor het gezamenlijke diversiteitplan.

Verder zorgen ze voor de opvolging van de nationale en internationale wetgeving en voor de coördinatie van de samenwerking met de andere bestuursniveaus.

Tot slot nemen ze het initiatief bij de uitwerking en implementatie van een systeem van interne controle.

De stafdiensten bestaan uit drie teams: ICT en organisatie, Juridische Ondersteuning en Externe Relaties, Financiën en Begroting.

Team ICT en Organisatie

[bron: brochure WSE]

 

Locatie

Ellipsgebouw - Koning Albert II-laan 35 bus 20 - 1030 Brussel

www.ellipse-building.be

 

 

 

 

Ellipsgebouw Brussel
Ellipsgebouw Brussel
 
 
 
 
Home | Sitemap | Over de website | Zoeken op de website

Op dit werk is de Creative Commons Licentie van toepassing.

Naar boven